Köp herrkläder och skor online - Otroliga billiga erbjudanden
 
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

För vår flashförsäljning tillhandahåller vi uppskattningar baserat på plats och leverans av de produkter vi behöver från vårt lager, vilket är slutet på varje försäljning, vanligtvis 2-4 veckor efter varje leverantör. Anledningen, tiden är högre än den genomsnittliga leveranstiden är längre vår största leverantör av försäljning i en enda order för att säkerställa att våra medlemmar exklusiva medgivanden.

Expressföretag
Vår första kategori av royal post- eller kurirfirma bud, beroende på storleken och värdet av våra produkter skickas vanligtvis frakt. Vi tillhandahåller även leverans och betalning +, du kan välja att checka ut det här alternativet.

För internationella order, där Royal Mail eller Courier levereras hem och serveras med en lokal posttjänst, täcker den "sista mil" jobbet. När vi tillhandahåller

Vårt land ökar vårt antal båtar varje dag, så om du inte hittar vad du vill ha i vårt genomförande land, vänligen maila oss och vi kommer se om vi kan hjälpa till.

Lämna tillbaka
Du kan, om du av någon anledning inte är helt nöjd med resultatet av ditt köp. Du måste berätta för oss att han har för avsikt att returnera ett projekt och resonera inom 14 arbetsdagar för att bli underrättad.

Det returnerade objektet kommer att inspekteras inom 7 dagar från mottagandet av vårt lager och återbetalningen behandlas så snart som möjligt, men det kan ta en vecka att bearbeta och vara klar. Vi skickar dig ett mail för att informera dig om att dina intäkter har mottagits i vårt lager och att återbetalningen har behandlats.

Se till att du behåller postbeviset när du skickar till oss för att betala dig om varan inte längre existerar innan du kommer till vårt lager.

Om du returnerar en order utanför EU, bör det lokala postkontoret kunna tillhandahålla CN22-formulär när du packar för att hjälpa Storbritannien bana väg genom tullen. Du debiteras inte importavgifter. Vi rekommenderar också att du skriver tecknen på baksidan av paketet.

Back
Copyright @2018 www.ideaswipeapp.se Alla rättigheter förbehållna
Herrkläder,Mode Skor,Fritid skjortor,Herrjackor,Sweatshirts