Köp herrkläder och skor online - Otroliga billiga erbjudanden
 
Hem >  Köpinformation

Köpinformation

När du köper från vår webbutik samlar vi ditt namn, faktureringsadress och fraktadress, telefonnummer, e-postadress och kreditkortsinformation. Den information du tillhandahåller så att vi kan behandla och skicka order. Vi respekterar din integritet genom att inte sälja eller dela den här informationen.

Vi rekommenderar att du besöker oss och du informerar butiken i förväg, nya produkter, evenemang och en lagringsrelaterad e-postlista. Men självklart är du fri att lägga till när som helst eller radera från listan genom att välja ett namn från den.

Online säkerhet
Ditt kreditkort är helt säkert.

Skydda dina data är vår högsta prioritet. Vi har angivit några skyddsåtgärder för att säkerställa att din information är fullständigt konfidentiell. För att kunna lösas måste du ange din e-postadress och ditt lösenord. Kassa processen använder sig av Secure Sockets Layer (SSL) -teknologi * för att hålla dig säker.

* Secure Sockets Layer krypterar din orderinformation och skickar den till en säker server så att den inte kan dekrypteras och lagras av någon part utanför butiken och annan information.

Dessutom lagrar vi bara dina data, andra medlemmar i det moderna detaljhandeln kommer inte, om du inte bestämmer dig för att handla med dem för att få tillgång till dina uppgifter.

För att kontrollera din anslutna säkerhetskontroll, leta efter en komplett nyckel längst ner i webbläsarfönstret eller lockout. Detta visar att aktiv SSL.

E-handel
För att lägga till objekt i ditt paket, klicka på Lägg till på väska bredvid knappen. (Du får inte objekten i din väska tills du slutar kassen.)

Ta bort ett projekt från påsen och klicka på länken Ta bort Nästa steg är att överge projektet.

För att se ditt paket när som helst, vänligen länka på sidans sida i kundvagnen.

Köp ditt val, klicka på din handväska och klicka på Kassa. Följ tre enkla steg för att köpa din produkt.

När vi bekräftar din beställning blir kontot för ditt konto automatiskt det moderna shoppinggruppen.

För att komma åt ditt konto i framtiden klickar du på titeln på den här sidan Mitt konto-knapp och anger e-postadressen och lösenordet du skapade i kassan. (Om du inte har gjort några betalningar men vill skapa ett konto klickar du på Mitt konto och följer stegen för att skapa ett nytt konto.)

Back
Copyright @2018 www.ideaswipeapp.se Alla rättigheter förbehållna
Herrkläder,Mode Skor,Fritid skjortor,Herrjackor,Sweatshirts